Välkommen till Djurgårdens IF Bowlingförening 2023-2024

Djurgårdens IF Bowlingförening är en ideell förening inom Djurgårdsalliansen vars verksamhet finansieras via medlemsavgifter. Vår hemmahall är Vårby Bowling (Bowl4Joy Classic Bowl), Bäckgårdsvägen 47, 143 41 Vårby.

I dagsläget har vi 47 licensierade spelare i föreningen, varav ca 40 deltar i seriespel. Klubbens verksamhet hanteras av styrelsen, som väljs under årsmötet varje år.

Seriespel

Djurgårdens Bowlingförening har två 8-mannalag i det nationella seriespelet samt ett 8-mannalag och ett 4-mannalag i Stockholmsserien. 

1) Djurgårdens IF A spelar i Div 1 Södra Svealand
2) Djurgårdens IF F1 spelar i Div 3 Östra Svealand 2
3) Djurgårdens IF C spelar i Stockholmsligan 1
4) Djurgårdens IF D spelar i Stockholmsligan 12 (4-manna)

Inför varje serieomgång tar klubbens uttagningskommitté ut lag till de enskilda matcherna.

 

Träning

Vi tränar tillsammans varje onsdagskväll under perioden 2023-08-15 till 2024-05-15 mellan kl 18.00-21.00 och spelar 5 serier bowling. Därutöver är det fritt fram för våra medlemmar att träna på de tider som passar antingen tillsammans eller enskilt. För aktiva medlemmar som tecknat träningskort ingår detta i priset, för passiva med licens gäller att man betalar direkt till hallen vid respektive träningstillfälle.

Vill du gå med i Djurgårdens IF Bowlingförening?

Vi välkomnar nya medlemmar, både erfarna bowlare och nybörjare, unga som äldre – alla är välkomna hos oss! Vi har också utbildade bowlingtränare som kan ge instruktion och utbildning i bowlingens ädla konst när så behövs.
Kontakta styrelsen via mail till anki.knichter@live.se eller ring bowlinghallen på 08-740 44 34 för mer information.

 

Varmt välkommen till Djurgårdens IF Bowlingförening!